Skoči na glavno vsebino

19. in 20. januarja je na Gospodarskem razstavišču potekal vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev, Informativa, kjer se je predstavila tudi naša šola.

Za geslo letošnje predstavitve so si dijaki izbrali “Znanje je kot jata ptic.” Z njim lahko poletimo daleč in visoko in na svet pogledamo iz druge perspektive.

Na krilih ustvarjalnosti, povezani z umetnostjo, so dijaki 4. letnikov aranžerskega tehnika izdelali in pripravili predstavitveni prostor Srednje trgovske in aranžerske šole Ljubljana.

Mentorici sta bili profesorici Andreja Peteros in Mateja Smole.

Ravnateljica Elizabeta Hernaus Berlec se je v pismu, ki ga objavljamo v nadaljevanju, zahvalila vsem sodelavcem in dijakom za sodelovanje na letošnji Informativi.

Spoštovani sodelavci in dijaki,

zaključil se je največji sejem izobraževanja Informativa 2024, na katerem je sodelovala tudi naša šola. Kot vsako leto smo predstavljali programe, zanimivosti in karierno pot dijakov.

Iskreno se želim zahvaliti vsem, ki ste sodelovali na sejmu Informativa in pri pripravi na dogodek ter izdelavi postavitve. Vaša prisotnost in angažiranje so pripomogli k uspehu dogodka in naredili izkušnjo nepozabno.

Učiteljem se zahvaljujem za predanost in trud pri usmerjanju dijakov ter deljenju dragocenih informacij o možnostih izobraževanja. Vaša vloga je ključna pri oblikovanju prihodnosti mladih, in veseli me, da lahko sodelujem z vami.

Dijaki, hvala vam za vašo radovednost, aktivno udeležbo in iskanje informacij, ki vam bodo pomagale pri odločitvah glede vaše nadaljnje poti. Vaša odločenost in želja po znanju sta navdihujoči. Obogatili ste program in prispevali k ustvarjanju vzpodbudnega okolja za izmenjavo idej in informacij.

Elizabeta Hernaus Berlec, ravnateljica STAŠ Ljubljana

Nekaj foto utrinkov letošnje Informative si lahko ogledate v galeriji.

(Skupno 205 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost