Skoči na glavno vsebino

V petek, 15. 2. 2019 in v soboto, 16. 2. 2019, bomo na šoli organizirali informativna dneva za predstavitev programov, ki jih izvajamo na šoli:

Predstavitev programov bo potekala v petek ob 9. in 15. uri, v soboto pa ob 9. uri.

Pred in po predstavitvi programov si lahko ogledate delavnice in razstave izdelkov naših dijakov, ki  so jih pripravili za vas. Več o predstavitvah in dogajanju si lahko ogledate TUKAJ.

 

Kje se nahajamo

V bližini šole se nahajata dve postajališči mestnega prometa:

  • Ambrožev trg: avtobusno postajališče za avtobuse št. 2, 5, 13 in 20,
  • Roška: avtobusno postajališče za avtobus št. 11.

 

Vabljeni k obisku!

 

Šolski časopis 2018/19

 

 

Nekaj informacij o programu TRGOVEC, poklic prodajalec / prodajalka, si lahko ogledate na naslednjih povezavah:
Spoznavamo poklice: trgovec skozi čas in danes
Nove poslovne priložnosti tudi za prodajalce
Preverite, ali bi lahko bili dober in uspešen prodajalec!

Program Trgovec omogoča dijakom, da razvijajo svoje sposobnosti in spretnosti za kakovostno strokovno delo, ter se pripravijo za poklicno kariero v trgovini. Pridobijo si spretnosti komuniciranja, organiziranja lastnega dela in uspešnega reševanja problemov. Poklic Prodajalec omogoča visoko zaposljivost. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Trgovec.

Po končanem izobraževanju po programu Trgovec, lahko dijaki nadaljujejo šolanje po programu PTI Ekonomski tehnik. Program omogoča dijakom, da se oblikujejo v samozavestne, dinamične in podjetne osebe, ki se bodo prilagajale spremembam na delovnem mestu in zahtevam poklicne mobilnosti. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – PTI Ekonomski tehnik.

 

Nekaj informacij o programu Aranžerski tehnik lahko pridobite z ogledom filma, ki so ga posneli dijaki naše šole. 31. 1. 2018 je bil v reviji Jana objavljen članek, ki je nastal na podlagi pogovora z našo učiteljico praktičnih predmetov Andrejo Peteros v programu Aranžerski tehnik. Prav tako ga lahko zasledite na portalu govori.se. Sam poklic aranžerskega tehnika so predstavili tudi v okviru nacionalne kampanje promocije poklicev “Poklici danes za jutri”, v okviru katere sta nastala dva video posnetka, z našo bivši dijakinji v glavni vlogi. Več o kampanji si lahko preberete TUKAJ, na povezavah v prispevku pa si lahko ogledate tudi video posnetka.

Predstavitveni film dijakov naše šole

Za iznajdljivost na papirju in življenju, Jana 31. 1. 2018

Poklici danes za jutri: aranžer

Program Aranžerski tehnik omogoča dijakom, da povežejo znanja s področja umetnosti, oblikovanja in aranžiranja z znanji podjetništva in trženja. Gre torej za interdisciplinarni program, ki je vsakemu dijaku dobra podlaga za vstop v nadaljevanje šolanja ali na trg dela. Več informacij o programu si lahko ogledate na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Aranžerski tehnik.

 

(Skupno 1.185 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost