Skoči na glavno vsebino

V torek in četrtek zadnjega tedna v septembru smo se dijaki naše šole udeležili jesenskega športnega dne. Izbirali smo med obiskom Atlantisa in pohodom na Raščico oziroma Golovec.

Plavalci smo se zbrali ob 9.15. Najprej smo zavzeto reševali vrabčka, ki je zašel v sprejemno avlo, a se ni zmenil za reševalce, saj je pot ven našel kar sam.

Nato smo se udeležili vodene vadbe oziroma preizkusa naših plavalnih sposobnosti. Na srečo ni nihče potonil kot kamen. Zabavali smo se pri igranju odbojke v vodi in plavali v zunanjih bazenih, ki so bili prijetno topli kljub precej hladnemu vremenu. Najbolj zabavna je bila vožnja po toboganih. Nekateri so svojo vožnjo po toboganih spremenili v kričanje, ki je še najbolj spominjalo na bojne krike opic, da se jih je slišalo daleč naokoli. Po vodeni vadbi smo imeli približno eno šolsko uro prostega časa, ki smo ga lahko izkoristili za plavanje v številnih bazenih ali namakanjem v vročem bazenčku. Žal je bila savna zaprta.

Športni dan nam je bilo zelo všeč, čeprav nas je vodna zabava kar precej izmučila. Ko smo se s kapami na glavah podali domov, smo pogrešali vroče poletne dni.

 

Pohodniki smo se zbrali v Črnučah ali pred šolo. Do Rašice je bila kar dolga pot, Golovec pa je bil hitro osvojen. Vreme je bilo idealno za hojo, ki smo jo krajšali s klepetom.

 

novinarski krožek

(Skupno 310 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost