Skoči na glavno vsebino

V okviru informativnih dnevov so dijaki programa Aranžerski tehnik postavili na ogled svoje izdelke, ki so jih izdelali pri različnih strokovnih predmetih. Letošnja rdeča nit po izbiri dijakov je bila umetnost pop-art.

 

Šolsko avlo so okrasili dijaki 4. letnikov. Izdelki so nastali pri predmetu dekoraterstvo pod mentorstvom Nives Ratkajec. Postavili so travnik rož na temo Fride Kahlo. Ozadje so izdelali pri modulu izvajanje projektov  pod mentorstvom Ksenje Sajovic.

 

Izložbe v pritličju desno so izdelali dijaki 2. letnikov pri predmetu aranžerstvo. Od ideje do končnega izdelka (postavljene izložbe) sta jih vodila mentorja Irži Kočica in Andreja Peteros.

 

Izložbe v kleti in pritličju levo so izdelali dijaki 4. letnikov pri predmetu aranžerstvo in oblikovanje. Glavna tema je bila pop art. Mentorja sta bila Irži Kočica in Andreja Peteros.

 

V prvem nadstropju  levo so se najprej predstavili dijaki 4 letnikov. Pri modulu komercialna fotografija pod mentorstvom Ksenje Sajovic so oblikovali oglase, ki oglašujejo izobraževalne programe naše šole.

 

Prav tako so v prvem nadstropju predstavili izdelke, ki so nastali pri predmetu vizualne komunikacije. Mentorici sta bili Andreja Peteros in Stanislava Pfeifer Buko.

  • Dijaki 1 letnikov so predstavili samostojne risbe izložb, ki so postavljene v Ljubljani.
  • Dijaki 1 letnikov so s kaširanjem (mekol in papir) izdelali svoje maske in jih domišljijsko okrasili, pri čemer domišljija nima meja.
  • Dijaki 1 letnikov so predstavili točkovni in črtni raster.
  • Dijaki 2 letnikov so predstavili preoblikovanje valjev in organskih oblik v barvi in strukturi.
  • Dijaki 3 letnikov so predstavili arhitekturne znamenitosti Ljubljane z metodo slikanja na mrežo.

 

 

 

 

 

 

(Skupno 392 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost