Skoči na glavno vsebino

 

V četrtek, 10. 11. 2018, smo imeli športni dan. Zbrali smo se na Tivolski cesti in se z avtobusom mestnega prometa odpeljali do Srednjih Gameljn. Tam smo si razdelili malico in se okoli 9. ure odpravili na pot.

Nevede smo se razdelili na dve skupini. Tisti najhitrejši in (malo) počasnejši. Pot je bila ponekod dokaj strma, a ne preveč drseča. Najhitrejši, ki so preskakovali ovire in hiteli po bližnjicah, so na vrh prispeli v pol ure, počasnejši pa v eni uri, kar pomeni nekaj čez deseto uro. V poti smo vsi uživali, saj ni bila preveč zahtevna, tako da smo lahko ves čas prijetno pogovarjali.

Pri koči smo imeli malico in lahko smo odšli na razgledni stolp, od koder se ob jasnih dnevih vidi daleč naokoli, ampak tisti dan nam je pogled zakrila megla.

Po počitku smo se odpravili nazaj v Srednje Gameljne.

dijaki 1. Ca in novinarski krožek

 

Pohod smo začeli na skupnem zbiralnem mestu v Srednjih Gameljnah, nekateri so se zbrali že v centru mesta in se skupaj odpravili v Gameljne. Ko smo našteli vse dijake smo se okoli devete ure počasi odpravili na Rašico,. Po kratkem počitku na vrhu in malici smo se nekateri odpravili na tam stoječi razgledni stolp. Nato smo se vsak po svoji poti odpravili nazaj dol, proti avtobusni postaji v Gameljne. Pot dol se je razvlekla v 45 minut, tako smo se spet vsi  zbrali in odpravili domov.

novinarski krožek, 2. Ca

(Skupno 288 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost